Rólunk mondták


“Erika egy szív- lélek igazi nagyi. Imádja a gyerekeket, és nagyon tudja, mi kell nekik. Rengeteg mondókát megtanult nála az én kis forgószelem is, és tucatszám hordta haza a szebbnél szebb gyártmányokat is. Köszönünk mindent, Erika!”
Újvári Anikó

 

Kedves Mindenki!
Mi két évig élveztük nagyi vendégszeretetét. Zalán fiam szorgalmasan járt nagyihoz a családi napközibe. Drága, kedves, gondoskodó és okító pótnagyit kaptunk Csedő Erika személyében, akire bizton számíthattunk nem csak az ott töltött idő alatt, hanem azóta is bármikor.Mi visszajárók lettünk:-) Zalán rengeteg verset, mondókát, zenét, dalt megtanult; mindenféle kreatív tevékenységet kipróbáltak, tornáztak, sportoltak, festettek, gyurmáztak, kartonvárat építettek, bilizni tanultak, babzsákon jártak, megtanulták a veteményesben a növények, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek nevét és kinézetét, farsangoztak, pancsoltak, homokoztak, mindenféle népi játékot, és tevékenységet űztek, én mindig csak azt láttam, hogy buliztak:-) Szóval bátran ajánlom Nagyi Napközijét még iskoláskorúaknak is, mint egy tábort! És hallom, újabban sószobáznak is.

Üdv, Edit, egy elégedett anyuka

 

Mi két éve kerültünk a csanába. Először nagyon aggódtunk, hogy tetszik- e Atinak (aki egy egyéniség, és mellesleg nem könnyű eset…) a hely és Erika, de első perctől kezdve elfogadta, és otthon érezte magát. Két évig jártunk Erikához, rengeteg mindent köszönhetünk neki: Ati egyik napról a másikra elhagyta a cumit, cumisüveget, két hét alatt megtanult pohárból inni, és villámgyorsan szobatiszta lett! Erika mindig határozottan, de gondoskodóan terelgette, tanítgatta őket, a gyerekek sosem unatkoztak nála: kézműveskedtek, táncoltak, énekeltek, tornáztak, mikulásoztak, farsangoztak, jó időben rengeteget játszottak az udvaron (népi játékokkal is), sétáltak, sószobába jártak, nyáron medencéztek. Mindezek mellett a hami is finom, olyan mint a Nagyinál: a finnyás- válogatós kisfiam a kelkáposzta és a tökfőzeléket is megette nála! A Családi Napközi itt nem csak a nevében családi: rendszeresen voltak családi napok, amikor az egész család a szülőkkel, és az idejáró gyerekekkel egész nap együtt volt, közösen főzőcskéztünk, játszottunk…Mindig számíthattunk, és a mai napig számíthatunk Erikára, ha váratlanul tovább kell maradni a munkahelyen, ha hétvégén is dolgoznunk kell, vagy csak az ünnepi készülődés miatt kell egy kis segítség.

Nagyi Családi Napközijét bátran ajánljuk!

Ati és szülei